Entreprenørarbejde i hele Danmark

​Hos Normann & Petersen Nedbrydning kan vi klare alle typer entreprenørarbejde


Vi har mange års erfaring med alle former for entreprenørarbejde. På trods af vores navn, begrænser vi os ikke til udelukkende at arbejde med nedbrydning. Vi har både maskinparken, erfaringen og kompetencerne til at varetage alle former for entreprenørarbejde.

Vi arbejder først og fremmest med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver som en del af en fagentreprise. Selvom vi har base i Holmegaard, tæt på Næstved, tilbyder vi entreprenørarbejde på hele Sjælland og i resten af landet.

Service, kvalitet og tilfredshed

Vi lægger vægt på, at vores kunder er tilfredse. Det sikrer vi gennem en god service, kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning, der altid har den optimale løsning som mål. Vi ved, at tilfredse kunder er en god forretning, og bestræber os hver dag på at finde de rette løsninger i samarbejde med vores kunder.​

Alle former for entreprenørarbejde

​Vi har arbejdet i branchen siden 1992, og de fleste af vores cirka 20 ansatte har mange års erfaring fra hele branchen. Samtidig har vi entreprenørmaskiner, der kan varetage alle former for entreprenørarbejde. For eksempel gravemaskiner i alle størrelser, knusere, teleskoplæsser, blokvogn, gummiged med videre.

​Har du en entreprenøropgave, der skal udføres, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning og et uforpligtende tilbud. Vi kan stå for alt fra nedrivning og nedbrydning til stort set alle entreprenøropgaver inden for bygge- anlæg og mindre opgaver som en del af en fagentreprise. Ingen opgave er for stor eller lille.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vores entreprenørarbejde

​Vil du vide mere om hvordan vi kan være behjælpelige med entreprenørarbejde eller andre af vores ydelser samt priser kan du skrive til os på mail@np-nedbrydning.dk eller ringe på 55 54 66 58.

Interesseret i et
​uforpligtende tilbud?

Kontakt os i dag

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt