Kloakarbejde af aut. kloakmester

Normann & Petersen Nedbrydning har tilknyttet en autoriseret kloakmester, så vi er i stand til at udføre alle former for kloakarbejde ved anlæg og byggeri. Er der behov for nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet, kan vi således udføre arbejdet og tilbyde ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav. Da vi udfører alle former for entreprenørarbejde, kan vi udføre kloakarbejde som en del af en større entreprise, men vi påtager os også gerne enkelte opgaver.

Et kloakarbejde for at sikre kloaksystemet

På grund af øgede nedbørsmængder de seneste år og en forventning om en fortsat udvikling i denne retning de næste mange år, sørger både mange kommuner og privatpersoner i disse år for at få efterset og eventuelt forbedret deres kloaksystemer.

Det er en god ide at sikre sig, at ens kloaksystem er dimensioneret korrekt og forberedt på fremtidens klimaudfordringer. Vi varetagerer med glæde dit kloakarbejde, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller råd og vejledning.​

​Vi kan udfører alle former for kloakarbejde

Vi løser naturligvis også mindre opgaver som rensning af kloakanlæg og tv-inspektioner for at afsløre og udbedre brud på kloaknettet. Det er altid en god ide at få efterset kloakken inden et lille problem vokser sig større, og vi står altid til rådighed også på dette område. Vi tror på, at kvalitetsarbejde betaler sig, og vores kunders tilfredshed er vigtig for os. Derfor bestræber vi os hver dag på at finde optimale løsninger i samarbjede med vores kunder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit kloakarbejde

​Vil du vide mere om hvordan vi kan være behjælpelige med kloakarbejde

eller andre af vores ydelser samt priser kan du skrive til os på

mail@np-nedbrydning.dk eller ringe på 55 54 66 58. Vi står i Holmegaard nær Næstved til rådighed for kunder på Sjælland, men også for kunder alle andre steder i Danmark.

Interesseret i et
​uforpligtende tilbud?

Kontakt os i dag

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt