Ansvarlig affaldshåndtering

Et af de vigtigste områder, når det gælder bæredygtighed og miljø er affaldshåndtering. Særligt fra industri, byggeri og andre større aktører, da de står for det meste affald i Danmark. I dag skal affald ikke bare ses som en udgift, men også en ressource, da genbrug og genanvendelse med den rigtige affaldshåndtering kan blive en ressource snarere end en udgift. På den måde kommer vi nærmere et bæredygtigt samfund, hvilket i sidste ende kan blive en konkurrencefordel også globalt.

Kontakt

Eksperter i affaldshåndtering

Hos Normann & Petersen Nedbrydning er vi eksperter i affaldshåndtering. Vi når i dag op på at kunne genbruge op mod 95 pct. Det er meget, og det kan selvfølgelig kun lade sig gøre, fordi vores kompetente medarbejdere, ved præcist, hvad de laver. Alt bliver sorteret, inden vi kører det væk fra pladsen.

Du kan også selv aflevere affald, som hos os kan blive genbrugt. Det betyder, at du også kan købe genbrugsmaterialer som for eksempel knust beton, knuste mursten, knust asfalt, muldjord, harpet muldjord med videre. Du kan aflevere haveaffald, grene/træstød, jord, brokker, bygningstræ, betonaffald, tegl, mursten, asfaltaffald med videre hos os i Holmegaard tæt på Næstved på Sjælland.​

​​Affaldshåndtering handler både om økonomi og miljø​

På den måde udgør vi mere end et led i kredsløbet af affaldshåndtering. Vi kan både stå for nedrivning, sortering og tage i mod diverse former for affald, ligesom vi også sorterer og genanvender, så affaldet igen kan indgå i samfundet. På den måde forsøger vi at minimere mængden af affald, der ikke genanvendes til gavn for både miljø og økonomi.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere om hvordan vi kan være behjælpelige med affaldshåndtering eller andre af vores ydelser samt priser kan du skrive til os på anders@np-nedbrydning.dk eller ringe på 40 74 49 23.