Nedrivning af hus

Specialister indenfor nedrivning af huse

Normann & Petersen Nedbrydning A/S er et erfarent nedrivningsfirma, med mere end 50 års erfaring indenfor nedrivning af huse. Vi udfører en effektiv og sikker nedrivning af dit hus, uanset om det drejer sig om små eller større kommercielle ejendomme.

Vi tilbyder en skræddersyet entreprise, der imødekommer dine specifikke behov og krav . Vores erfarne team samarbejder tæt med dig, for at udvikle en plan, der sikrer en problemfri proces fra start til slut.

Vi står klar til at varetage alle de praktiske opgaver, hvis du vælger en nedrivnings løsning ved Normann & Petersen nedbrydning A/S. Udover en omhyggelig planlægning af nedrivningsprocessen, så udfører vi også den lovkrav mæssige miljøscreening, som skal udføres før en nedrivning.

En miljøscreening sikre en effektiv og bæredygtig nedbrydningsproces og som giver klarhed over evt. byggematerialer som kan indeholde giftige affaldsstoffer, såsom asbest og pcb.
Screeninger bidrager til en grønnere fremtid, hvor der er fokus på sikker og ansvarlig affaldshåndtering, under enhver nedrivning.

Kontakt

Før du kan starte nedrivningen af dit hus

Det er vigtigt at du som kunde søger om en nedrivningstilladelse i den kommune, boligen er beliggende, som typisk tager omkring 3-4 uger. Dette kan hurtigt og nemt gøres på din kommunes hjemmeside og dernæst skal du sikre dig at få frakoblet forsyningskilder, som el, vand og evt. gas til boligen.

Der skal ikke søges om nedrivningstilladelse I forbindelse med mindre nedrivninger, som garager, carporter, udhuse eller lign.

Det er i nogle tilfælde muligt at få støtte til nedrivning af sit hus. Dog skal din bolig opfylde nogen af disse betingelse,  men det kræver at din bolig er opført før 1960 og din bolig er nedslidt, din bolig mangler toilet og bad eller mangel på en tidssvarende varmekilde, udover det skal huset være placeret I en mindre landområde eller landsby, med under 3000 indbyggere. Sager omkring tilskud til nedrivning af dit hus, behandles kun 2 gange årligt.

Hvad koster nedrivning af hus?

Vi står altid klar til en uforpligtende snak, udarbejdelse af pris eller et prisoverslag, samt vejledning inden for miljøsanering

Kontakt Normann & Petersen nedrivning A/S når du skal i gang med dit nedrivningsprojekt telefon 40 74 49 23 eller via mail anders@np-nedbrydning.dk