Miljøsanering og miljøscreening

Mangler du en pålidelig miljøscreening og en professionel miljøsanering? Hos Normann & Petersen Nedbrydning A/S står vi klar til at hjælpe med at skabe en renere og grønnere fremtid. Vores ekspertise strækker sig over København, Helsingør, Møn og resten af Danmark, hvor vi er dedikerede til at levere bæredygtige løsninger i topkvalitet. Vi har et stærkt samarbejde med DJ Miljø, som har stor erfaring med de gængse miljøgodkendelser.

Kontakt

Hvornår du skal bruge miljøscreening og miljøsanering?

Før en nedrivning kan påbegyndes, skal man udføre den lovpligtige miljøscreening, hvis nedrivningsprojektet går under et eller flere kriterier.

Hvornår en miljøscreening er nødvendig:

  • Konstruktioner, bygninger, samt huse, der er opført eller renoveret mellem 1950 til 1977.
  • Nedrivningen er på mere end 10 m2.
  • Nedrivningen eller renoveringen, skal have håndteret større mængder beton affald overstiger 1 ton.
  • Der er monteret eller udskiftet termovinduer i perioden mellem 1950 til 1977.

Det er bygherrens ansvar at kategorisere og identificere farlig byggeaffald, som bliver belyst gennem en miljøscreening og derefter meldt det til kommunen. Under en miljøscreening gennemgår vi bygningen i forhold til bygningen alder, de anvendte byggematerialer til opførelsen, renoveringer gennem tiden, samt år der er foretaget renoveringer. Derefter foretages der fysiske prøver af byggematerialerne.  

Miljøsanering er en vigtig del i kildesortering, når der forefindes farlige stoffer under en nedrivning. En miljøsanering vil kunne kortlægge håndteringen af byggeelementer, der indeholder problematiske stoffer, både i forhold til arbejdssikkerhed og bortskaffelse. Vores specialiserede team forstår vigtigheden i en  miljøsanering, og gennemfører omhyggelige miljøscreeninger for at identificere eventuelle potentielle risici, ved håndtering af fx. asbest og pcb. Kontakt os for en pris.

Byggeaffaldsregulering

Udover miljøbeskyttelsesloven, reguleres håndteringen af byggeaffald i Danmark, af specifikke standarder og regler. Det er afgørende at være opmærksom på og overholde disse retningslinjer, for korrekt bortskaffelse og genanvendelse af materialer i forbindelse med nedrivningsprojekter. Vores miljøsaneringspraksis overholder de gældende standarder for effektiv og ansvarlig affaldshåndtering.

Få en pris på miljøsanering

Hos Normann & Petersen Nedbrydning A/S er vi klar til at levere miljøsanering, der går ud over forventningerne. Vores engagement i miljøbevidst nedrivning og miljøsanering er det, der adskiller os fra andre og vi hjælper dig gerne gennem hele processen.

Vi står altid klar til en uforpligtende snak, udarbejdelse af pris eller et prisoverslag, samt vejledning inden for miljøsanering.  Ønsker du at optimere dine projekter med bæredygtige løsninger. Så kontakt os i dag på telefon 40 74 49 23 eller via mail anders@np-nedbrydning.dk, til en uforpligtende samtale.